KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi

EYLÜL DÖNEMİ EK YETENEK SINAVI RANDEVU SAATLERİ

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül ayı özel yetenek sınavına girecek öğrenci adaylarımızın dikkatine!!!

1- Resim Alanı yetenek 25/09/2023 tarihinde yapılacak olup;sınavlar iki aşama (Desen-İmgesel), sabah oturumu ve öğle oturumu olarak iki aşamada planlamıştır. Görsel Sanatlar alanı için başvuran öğrencilerimiz, yapılacak iki aşamalı sınav için en geç saat 09.15'da okulda hazır olması gerekmektedir. Görsel Sanatlar Alanı yetenek sınavına girecek aday öğrencilerimiz gelirken ;

a) 1 adet 35x50 duralit altlık,

b) H, HB,2B,3B resim kalem(ler)i,

c) Yumuşak silgi, kalem açacağı,

d) 3 adet 35x50 resim kâğıdı ve 2 adet resim kâğıdı kıskacı getireceklerdir.

2- Müzik alanından sınava girecek öğrencilerimize ayrı zaman dilimlerinde randevu verilecektir. Her öğrencimiz davet edilen zamandan 15 dakika önce okulda olması gerekmektedir. Müzik Alanı yetenek sınavları tek aşamalı yapılacak, aday öğrenciler sınava teker teker alınacaktır., kendilerine 10'ar dakika süre verilecektir. Müzik Alanı yetenek sınavına girecek aday öğrencilerimizin varsa çaldığı çalgı enstrümanını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

3-Lütfen sınav giriş tarih ve saatlerini güncel olarak doğru not alınız ve size verilen zamanda okulda hazır bulununuz

5- Değerlendirmeler ve sonuçların ilanı,  ilerleyen süreçte  buradan yapılacaktır.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ VE RANDEVU SAATLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

LISTE.jpg

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 16:24 - Görüntülenme: 263