KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi

Rıza ERCAN - Müdür Yardımcısı

ÖZ GEÇMİŞİ

1978 Yılında Sivas´ta doğdum.İlk,orta ve lise öğrenimini Tokat ili Turhal ilçesinde tamamladım.2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldum.Aynı yıl Kırıkkale ili Balışeyh ilçesi Uzunlar İlköğretim Okulu´nda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.

2005 yılında Kırıkkale Merkez Nuran-Refik Altaş İlköğretim Okulu´na tayin oldum.  2012 yılında alan değişikliği yaparak Kırıkkale Merkez Akşemsettin Orta Okulu´na Müzik Öğretmeni olarak atandım. 15.03.2013 tarihinde Kırıkkale Özel Eğitim Uygulama  Merkezi´ne  Müdür Yardımcısı olarak atandım.05.01.2015 tarihinde Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi´ne  Müdür Yardımcısı  olarak görevlendirildim. Halen bu görevime devam etmekteyim.2016 Yıında Anadolu Üniversitesi´nden Kamu Yönetimi bölümünü bitirdim.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.